• s3_bg_image1
  Welkom bij Diverse Minds
  Executive Search | Interim | Finance | Audit | IT
 • bg_image1
  Diverse Minds
  Executive Search
  IT | Finance | Audit | Diversity
  title_image1
 • s3_bg_image3
  Welkom bij Diverse Minds
  Executive Search | Werving & Selectie | Interim

Home

Waarom Diverse Minds

Diverse Minds helpt organisaties bij het vergroten van hun diversiteit. Wij zijn actief in Diversity-, Audit-, Risk Management en Finance.

Onderstaand vindt u voorbeelden van functies waar we in gespecialiseerd zijn:

Diversity: kandidaten met een "divers profiel", bijvoorbeeld qua gender (M/V), culturele achtergrond, competenties of leeftijd. 

Audit: Financial, Operational & IT Auditors, Audit Managers, Audit Directors. 

Risk Management (GRC) & Security: IT & Cyber Security Consultants, Ethical Hackers, CISO's, Managers IT Security, Directors Cyber Security, Operational-, IT- en Financial Risk Managers, Compliance Officers, Internal Control specialisten. 

Finance: Financial & Business Controllers, Business Analysts, Reporting Specialists, Finance Managers, FD's, CFO's. 

Diverse Minds neemt een unieke plaats in de markt voor personeelsbemiddeling in, enerzijds door organisaties te helpen bij het vergroten van hun diversiteit, anderzijds door een sterk waarden gedreven bedrijfsvoering. Wij vinden het belangrijk een partnership op te bouwen met onze klanten, kandidaten en andere stakeholders. Dit doen we vanuit passie, resultaatgerichtheid en transparantie, met in achtneming van diversiteit en duurzaamheid.

Als Black Belt Boolean Recruiters hebben wij diepgaande kennis hebben over effectieve wervingsstrategieën. Wij gaan diep de markt in en richten ons primair op talenten die latent open staan voor een nieuwe uitdaging. In onze ervaring zijn dit namelijk vaak de beste kandidaten. We werken niet alleen vanuit vacatures, maar ook vanuit de kandidaat. We geloven in het belang van het opbouwen van Talent Pools. Door voortdurend met goede kandidaten contact te blijven houden zijn we in staat om op het juiste moment de match tussen een talent en een organisatie tot stand te brengen. 

Waarden van Diverse Minds

Wat

 

 

Diverse Minds, onderdeel van de Dutch Recruitment Group, is gespecialiseerd in Diversity Recruitment. Wij helpen organisaties graag bij het vergroten van hun diversiteit, onder meer door het vinden van hoogopgeleide vrouwelijke en multiculturele talenten. Daarbij richten wij ons primair op talent dat tot de top 10% kandidaten van hun peer groep behoort. Hieronder verstaan wij hoogopgeleide, gedreven professionals met sterke interpersoonlijke vaardigheden en een salaris van plusminus €50.000 - €200.000 bruto per jaar. Genoemde professionals willen we matchen met invloedrijke specialistische en leidinggevende posities.

We zijn actief in verschillende branches en doen dit voor zowel internationale, beursgenoteerde ondernemingen, als MKB-organisaties. Tot onze expertise behoren de aandachtsgebieden Finance en IT.

Wij zorgen voor een lange termijn succes door niet alleen te letten op harde criteria, maar vooral ook te matchen op "zachte criteria", zoals mentaliteit, persoonlijkheid in relatie tot de bedrijfscultuur en aanpassingsvermogen.

Team

 

mrs1

Jessica Bek

Business Partner & Black Belt Boolean Recruiter

mr3

Marc Halman

Research Consultant

nurash

Nursah Olgun

Research Consultant


Febe Hendriks

Research Consultant & Marketeer

Real Time Analytics